Afrika

Afrika

Bij Afrika denken we misschien niet direct aan golf, maar eerder aan prachtige natuur en wilde dieren. Toch zijn er op dit continent overal veel prachtige golfbanen te vinden. Vooral Zuid-Afrika is zeker een echt golfland te noemen, waar ook veel topspelers vandaan komen. Maar ook in andere Afrikaanse landen kan je uitstekend terecht voor een golfreis, die eventueel te combineren is met een safari (bijv. Tanzania en Kenia) of een strandvakantie (vooral Marokko, Tunesië en Egypte).

Marrakech

Golf en cultuur in Marokko

Is een van oude koningssteden en wordt ook wel de Rode Stad genoemd. Vanaf onze Riad (stadshotel) midden in het doolhof van straatjes van de oude stad, loop je zo door de soek (straatjes met ‘winkels’) naar het grote plein Djemaa El Fna, waar het altijd druk is en je ’s avonds goed, maar eenvoudig kunt eten in een van de vele kraampjes of restaurants aan de rand van het plein.

Rondom de stad liggen circa tien golfbanen, waarvan wij er vijf aan de zuidkant van de stad hebben bezocht.

Klik hier om meer te lezen.

Tanzania

Golf en safari met uitzicht op de Kilimanjaro.

Op uitnodiging van Makasa golf en wildlife is Mirella op reis geweest naar Tanzania. In het filmpje, het fotoalbum en haar reisverslag kun je zien hoeveel indruk dit heeft gemaakt.

Klik hier om meer te lezen.

Please reload